Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Scrambled Eggs



Σπάστε όσα αυγά θέλετε σε ένα μπωλ (2 ανά άτομο). Προσθέστε 1 κουταλιά σούπας νερό ανά αυγό (όχι γάλα) και χτυπήστε τα όλα με ένα συρμάτινο χτυπητήρι αυγών ή ένα πηρούνι μέχρι να γίνει μια αφρώδης μάζα. Εν τω μεταξύ, έχετε ζεστάνει λίγο λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μεσαία θερμοκρασία.
Αποφύγετε τη ψηλή θερμοκρασία . Μη νομίσετε πως θα κερδίσετε χρόνο αυξάνοντας τη θερμοκρασία, θα τα κάνετε χειρότερα. Ρίξτε μέσα τα χτυπημένα αυγά,το μυστικό είναι να ανακατεύετε συνεχώς τα αυγά με μια ξύλινη κουτάλα ή κάτι παρόμοιο,μέχρι κάθε μπουκιά να είναι αφράτη και ελαφριά μαγειρεμένη.
Μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριμμένο τυρί μόλις τα αυγά αρχίσουν να παίρνουν κάποιο σχήμα.

Αδειάστε τα σε ένα πιάτο, σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί και χυμό ή με φρέσκα λαχανικά, φρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου