ΥΛΙΚΑ
μισό κιλό φύλλο σφολιάτας
ζάχαρη
τρία με τέσσερα μήλα,κομμένα σε ροδέλες
βούτυρο λιωμένο
άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
κανέλα προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φύλλο της σφολιάτας σε μεγάλα ορθογώνια κομμάτια.Βουτυρώνουμε κάθε κομμάτι,στρώνουμε τις ροδέλες του μήλου,πασπαλίζουμε με ζάχαρη λευκή ή καστανή(καραμελώνει) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου πάρει χρώμα η σφολιάτα.Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου