Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ








ΥΛΙΚΑ
5 πατάτες μεγάλες,κομμένες σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας μέλι
χυμός από 3 πορτοκάλια
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το ελαιόλαδο,το χυμό του πορτοκαλιού,το δεντρολίβανο και την πάπρικα.Σε ένα ταψί απλώνουμε τις πατάτες,τις αλατίζουμε και έπειτα προσθέτουμε τα υγρά που ανακατέψαμε.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου έως ότου πάρουν χρώμα οι πατάτες και γίνουν. Κατά το ψήσιμο εάν μας τελειώσουν τα υγρά,προσθέτουμε μόνο χυμό πορτοκαλιού,όχι ελαιόλαδο,ούτε νερό.
                                                                                       Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου