Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΣΑΓΚΡΙΑ




Υλικά
 2 κουταλιές ζάχαρη
1 λεμόνι σε φέτες
1 μήλο σε κομμάτια 
1 ροδάκινο σε κύβους
1 λίτρο κόκκινο κρασί 
500ml  χυμό πορτοκάλι
1 και 1/2 ποτήρι του κρασιού Grand Marnier
κανέλα 


Εκτέλεση
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μια κανάτα και ανακατεύουμε λίγο να λιώσει η ζάχαρη.Την αφήνουμε από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο.Η κανέλα είναι προαιρετική.
                                                                       Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου