Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ





Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
δεντρολίβανο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει χρώμα γύρω γύρω.Αλατοπιπερώνουμε. Αραιώνουμε τη μουστάρδα σε 1 ποτήρι νερό και περιχύνουμε την τηγανιά.Μόλις το κρέας πιει όλα τα υγρά του και μείνει με το λάδι του προσθέτουμε το κρασί,τη ρίγανη και το δεντρολίβανο και σιγοβράζουμε για 6-7΄ ακόμη,ώσπου να μείνει η τηγανιά μόνο με το λάδι της.Τη σερβίρουμε ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου