Yλικά
500 γραμμάρια περγαμόντο
500 γραμμάρια πορτοκάλι
1 κιλό ζάχαρη
χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φρούτα καλά και τα τρίβουμε ελαφρώς στον τρίφτη μέχρι να εμφανιστεί το λευκό που υπάρχει κάτω απ΄τη φλούδα.Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα περνάμε λίγο απ΄το μούλτι(όχι να γίνουν πολτός).Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου